Foredrag

Ingvild Stjernen Tisløv

Ingvild Stjernen Tisløv er psykolog med spesialisering i klinisk samfunnspsykologi, gründer og daglig leder i Reynd AS. Hun har lang erfaring fra statlig barnevern (Bufetat og Bufdir) og multisystemisk terapi (MST), underviser ved Psykologisk Institutt, Oslo Met og på Psykologforeningens spesialistutdanning. Hun har hatt flere verv i Norsk Psykologforening, blant annet i Oslo-avdelingen og Fagutvalget for barn og ungdom (NPF).

Tisløv er opptatt av hvordan psykologer i ulike posisjoner kan bidra til utjevning av sosiale forskjeller i helse og livskvalitet, på hvilken måte familieøkonomi kan påvirke barn og unges helse og utviklingsmuligheter, hvorfor psykologer bør snakke om økonomi i terapirommet, og hvordan det å inkludere levekårsperspektivet kan være en viktig forutsetning for å oppnå endring.

Siden 2021 har Tisløv, gjennom firmaet Reynd, jobbet tett opp mot offentlige tjenester og finansbransjen for å bidra til endring i hvordan vi følger opp mennesker som er utsatt for både økonomiske vansker og sosiale og mentale helseutfordringer.

Tisløv er en erfaren formidler og foredragsholder. Om du ønsker å invitere henne som foredragsholder, så ta kontakt i skjemaet under.


Eksempel på tema

  1. Familiefattigdom og barns utviklingsmuligheter
  2. Sammenhengen mellom dårlige levekår og alvorlig atferdsproblematikk
  3. Psykisk helse og betalingsproblemer – for klinikere/helseaktører
  4. Psykisk helse og betalingsproblemer – for finansbransjen/NAV

Utvalg fra media (seneste år)

Medier:

Tok uvanlig boliggrep: – Jeg gikk konstant rundt og bekymret meg for økonomien

Prisøkning: Dette bekymrer nordmenn mest

Økonomisk stress påvirker hjernen – FinansFokus

Dette bør du gjøre hvis økonomien drar deg ned

Advarer mot økonomisk pusterom

Kronikk:

«A silent killer» – finans- og inkassobransjen kan forebygge selvmord | DN

Podcaster:


Send forespørsel


Pressefoto

Pressefoto skal krediteres Lillian Hjellum.