Om oss

Hva er reynd?

Reynd (uttales røynd) er norrønt for (1) virkelighet og (2) erfaring. Finnes fortsatt i det islandske språket som begrep for praksis, trening og erfaring. Eksisterer også i nynorsk (ein som har røynsle = en som har erfaring).

Vi i reynd ønsker å kunne tilby virkelighetsnær kursing, veiledning og trening, som kombinerer kunnskap fra ulike fagområder, for å kunne løse samfunnsmessige utfordringer som har konsekvenser for individ og samfunn.

Reynd engasjerer seg i organisasjoner eller prosjekter som bidrar aktivt til sosial ansvarlig drift og utjevning av sosiale forskjeller i helse og livskvalitet.

Ingvild Stjernen Tisløv

Ingvild er psykologspesialist, foredragsholder og samfunnsdebattant med lang erfaring med klinisk arbeid og systematisk veiledning som ledd i ferdighetsutvikling.

Jonas Rennemo Vaag

Jonas er psykologspesialist med doktorgrad i samfunnsmedisin og fagbokforfatter. Han er også professor i psykologi. Jonas har lang erfaring fra klinisk virksomhet og bruk av teknologi og simulering som ledd i ferdighetsutvikling og har lang fartstid som forsker og konsulent innenfor organisasjonspsykologi.

Samfunnspsykologi.no

Samfunnspsykologi.no er vår samfunnspsykologiske portal, som er til fri bruk for alle som interesserer seg for faget. Denne portalen fungerer også som kursportal, og inneholder også materiale som er tilgjengelig for de som deltar på våre kurs.

Kontakt oss

Om du ønsker å komme i kontakt med oss angående det vi kan tilby. Så send oss en mail på ingvild@reynd.no eller jonas@reynd.no