Arrangerer den europeiske konferansen i samfunnspsykologi

Sommeren 2021 ble den europeiske samfunnspsykologikonferansen holdt i Oslo. Dette er en konferanse som er tilknyttet den europeiske samfunnspsykologforeningen ECPA, og som arrangeres jevnlig på ulike steder i Europa.

Vi satt i den norske arrangementkomiteen sammen med de erfarne samfunnspsykologene Nicholas Carr og Mona Cecilie Nilsen, samt engasjerte studenter fra Psykologer uten grenser (PUG).

På grunn av COVID 19-pandemien ble vi nødt til å omstille oss på kort tid. På kort tid kunne vi tilby en digital konferanse for deltakerne. Med godt over 100 deltakere, og like mange digitale innlegg fra verden over, bestemte vi oss for å lage en digital portal hvor vi kunne tilby både synkront og asynkront innhold. Nærmere bestemt et liveprogram med keynotes og forhåndsinnspilte symposier, postere- og paperinnlegg. Dette kombinerte vi med diskusjonsrom. Innleggene var gode og engasjementet var stort, slik det alltid er blant samfunnspsykologer.

Den digitale portalen for den europeiske samfunnspsykologikonferansen.

En av keynotene på konferansen var samfunnspsykologen og professoren Isaac Prilleltensky, som hadde innlegget: «Wellness, Fairness, and Worthiness: How the Synergy of Personal, Relational, and Collective Values can Improve the Common Good».

Et innlegg som er i tråd med reynds verdier. Om du har lyst til å se hele innlegget så finner du det oppdelt i tematiske deler her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *