Arrangerer spesialistkurs for fremtidige samfunns-psykologer

Omtrent to ganger i året bidrar vi i reynd i utdanningen av nye allmenn- og samfunnspsykologer gjennom spesialistutdanningen i allmenn- og samfunnspsykologi. Dette kurset arrangeres i regi av Psykologforeningen. Under COVID 19-pandemien var vi nødt til å endre vårt fysiske kursopplegg til en heldigital løsning.

Dette har vi fortsatt med også etter at restriksjonene i samfunnet ble fjernet. Kurset ser ut til å møte et behov for mer fleksible former for kurs og videreutdanning for psykologer, såvel som andre tjenesteytere. Vi tror på at læring skjer best gjennom samarbeid og diskusjon, og vi benytter oss derfor i stor grad av «flipped classroom».

På vår kurssamling har vi samlet et godt team med erfarne og dyktige psykologer. En av dem er Jørgen Flor. For en smakebit fra samlingen, kan du høre Jørgen snakke om Tripartite-modellen under.

Om du har deltatt på 2. samling, så vil du også ha tilgang til vår kursside med oppdatert innhold fra de samlingene vi har hatt.

Vi ser frem til å arbeide videre med å tilby kurs for tjenesteytere som arbeider innenfor virksomheter som tar et sosialt ansvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *